1r G.P. Corvi de Terrassa

L’equip de competició de ciclisme en ruta de  l’ACA ha tornat a la competició el passat diumenge en la localitat vallesana de Terrassa. La prova que es celebrava era  el 1r G.P. Corvi de Terrassa i estava traçada sobre un recorregut de  105 km al llarg de la comarca del Vallès Occidental. El circuit plantejava un relleu dels anomenats trenca-cames amb constants pujades i baixades i que incloïa l’ascens de 3 ports de 3ª categoria durant el recorregut.

El grup de l’ACA es va mostrar molt actiu des del primer moment i va provar de ficar-se en tots els intents d’escapada que es van produir fins que Julio Pintado ho va aconseguir en el que s’anomena la fuga del dia. Finalment el grup d’escapats van ser neutralitzats per un pilot ben organitzat i la prova va concloure amb una arribada a l’esprint.

Pel que fa a la classificació dels andorrans Òscar Cabanas va entrar a 5 segons del guanyador en la 19a posició general i 7a Elit, Julio Pintado va arribar en el mateix grup en la 38a posició general i 13a Elit. A la resta de components no els va acompanyar la sort per diversos motius donat que Antoni Casals va patir una caiguda aparatosa durant el descens del primer port encara que sense conseqüències greus que el van obligar a abandonar per avaria mecànica i Nil Ruiz, que participava per primer cop en una prova competitiva amb el grup, no va poder finalitzar per problemes físics que esperem que en la propera prova estiguin del tot superats.

No Comments Yet.

Leave a comment