Campionat de Catalunya en ruta a Ripoll

L’equip de la Federació Andorrana de Ciclisme, composat íntegrament per corredors de L’ACA, es va desplaçar el cap de setmana Passat fins la localitat de Ripoll on es va disputar el Campionat de Catalunya de ruta en categoria Elit-sub23.

La prova de 122 km. de recorregut tenia un traçat molt dur on s'acumulaven més de 2200 metres de desnivell en una etapa sense ports de categoria però amb constants trams de puja i baixa, entre els quals un tram de 2km amb una inclinació mitjana del 12% i amb rampes màximes de 17% que no venia especificat en el relleu de la prova i que va sorprendre a la majoria de participants entre ells els corredors andorrans.

La duresa de la prova es remarca en el fet que solament 43 dels 130 participants que prenien la sortida la varen poder finalitzar. De l’equip andorrà de 4 components solament 2 ho van aconseguir i aquests varen ser Òscar Cabanas i Julio Pintado que van acabar en la 26a i 28a posició de la general i 11a i 12a posició de la categoria elit respectivament.

El guanyador de la prova va ser Guillem Muñoz que es va imposar en solitari.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment