Competició Cadets/Juniors

El passat diumenge 10 d'abril el grup cadet/Júnior de l’equip de competició de l'Agrupació Ciclista Andorrana va prendre part a la segona prova del prestigiós circuit català de BTT XCO. Per gran part dels corredors d'aquest jove equip aquesta era la primera participació en Copa Catalana amb l'objectiu clar d’agafar experiència i comparar les seves marques amb els altres corredors.
En un circuit molt exigent i llarg de gairebé 8 Km els cadets havien de completar 2 voltes molt tècniques que varen provocar múltiples problemes mecànics als participants, a més a més es combinaven llargs corriols dins del bosc amb trams de pista molt ràpids i amb constants canvis de ritme que van posar a prova la resistència física de tothom.
La classificació d’en Kilian Folguera ha estat una 15a posició a 8 minuts del primer classificat. En Jordi Gómez ha patit una caiguda sense conseqüències greus que ha provocat el seu abandó i la resta de corredors han patit problemes mecànics que els han impedit finalitzar la prova.
La propera cita que tindran els nostres joves representants serà la propera prova de la Copa Catalana Internacional de Barcelona els dies 23 i 24 d'abril.

No Comments Yet.

Leave a comment