Equip Cadet BTT – Open Espanya Cofidis

El passat cap de setmana els cadets de l'equip BTT de l'ACA, format per Joan Munné, Arnau Burgos, Kilian Folguera i Jordi Gómez, han competit en dues proves de l'Open d’Espanya Cofidis a la localitat de Sant Llorenç de Morunys. Aquesta cita és una de les proves més importants del calendari nacional espanyol i compta amb els millors equips de la península.

El dissabte es corria una crono d'una llargada de 4kms per zones ràpides i per corriols tècnics en la qual es va contrastar clarament l’evolució positiva dels nostres joves corredors. Es nota que comencen a adaptar-se a les exigències i al nivell d’aquestes proves de gran envergadura i cada cop aprofiten millor la seva experiència.

En la parcel·la dels resultats en Kilian Folguera ha marcat un temps de 10min 58 segons assolint la 17a posició. L’Arnau Burgos que mostra una adaptació exemplar a les curses de XCO ho ha fet amb un temps de 11:29 aconseguint la 23a posició i en Jordi Gómez ha aturat el crono amb un temps de 11:41 i amb la 25a posició.

La jornada de diumenge va oferir la prova de Cross-Country Olímpic (XCO) on 55 corredors havien de donar 2 voltes al circuit a més del start loop. A aquesta prova es va afegir en Joan Munné afegint un membre més a l’equip que ens va faltar dissabte.
Les marques aconseguides pels nostres corredors en aquesta prova és important pel fet de poder-les comparar amb les dels millors corredors de la península de la seva edat.

En la línia d’arribada, Kilian folguera ha assegurat la 22a posició amb un temps de 58:22, Jordi Gómez la 37a posició amb un temps de 1:03:52, l’Arnau Burgos 39è amb un temps de 1:04:34 i Joan Munné en 52a posició amb un temps de 1:20:23.

La valoració general de l’equip d’entrenadors és molt satisfactòria. La progressió dels cadets per aquest primer any de l'equip i primer any de competició per molts en XCO és notable i esperen que no es talli la progressió mostrada.

Endavant equip!

No Comments Yet.

Leave a comment