Kid’s Cup Open Girona

Aquest diumenge tot el grup de cadets de l’equip de competició de l'ACA han participat a l'Open Girona BTT a la localitat de Sant Joan les Fonts. Els competidors havien de realitzar 2 voltes en un circuit de 10 kms molt dur, zones de Rockgardens (zones tècniques amb pedres) i molt enfangat que, amb el pas dels corredors s'ha tornat molt lent.
Ja en la sortida Kilian Folguera ha lluitat per posicionar-se davant i en la primera volta era 5è però ha anat perdent posicions fins acabar 8è, just per davant del seu company d'equip en Jordi Gómez 9è amb uns temps de 1:54:05 i 1:54:50 respectivament. La resta dels nostres representants com l’Arnau Burgos i en Joan Munné han assolit la 16a I la 18a posicions respectivament.

En la categoria Júnior la distancia a recórrer era de 3 voltes al circuit I el nostre representant Albert Lorente ha acabat en una meritòria 5a posició amb un temps de 2h 44 min.

L'esforç durant tota la cursa, les múltiples caigudes, i sobretot la duresa de les condicions i del circuit, han estat un gran aprenentatge per al nostre equip de competició que té com a proper objectiu la Copa Catalana a Corró d'Amunt el 10 de abril.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment