Trofeu Joan Escolà i 86 Campionat Sabadell

Cap de setmana amb molta activitat per l’equip de competició de l’ACA que s’ha desplaçat a Sabadell per disputar dues de les curses amb mes tradició del calendar competitiu de Catalunya. Les dues curses han estat marcades per la duresa i el ritme imposats, com a prova cal constatar que solament han pogut acabar-les menys del 50% dels corredors que prenien la sortida.

El dissabte es va disputar el Trofeu Joan Escolà. 204 participants van competir sobre un recorregut molt tècnic de 105 km que transcorria per una carretera sinuosa i que ascendia els ports de Castellterçol i el Coll de Lligabosses. El  fort ritme de 44 Km/h imposat des del principi, entre altres per l’equip holandes West-Frisia, va provocar que el pilot es trenqués.

Finalment la cursa va acabar a l’esprint,  on es va imposar Jos Koop. Entre els andorrans Julio Pintado va ser el millor classificat arribant amb el grup capdavanter on va ocupar la 27 posició. Per la seva part Òscar Cabanas i Dodo Pérez van acabar en la posició 79 i 86 respectivament.

D’altra banda, el diumenge 170 participants es va disputar el Campionat de Sabadell, prova amb 86 anys de antiguitat sobre un recorregut de 120 km. La prova que proposa l’ascensió del Coll de l’Estany, Coll de Calders i Coll de Lligabosses va estar marcada per una fuga, just a l’inici, de 29 corredors que van mantenir un duel amb el pilot durant tota la prova. La victòria se la va endur un dels escapats, David Santillana. El pilot va entrar a 1’03’’ del grup escapat, i entre ells van entrar Julio Pintado i Dodo Pérez en la 44a i 55a posició de la general, Oscar Cabanes va ser 75è a 7 segons del pilot.

No Comments Yet.

Leave a comment